UYUNI Ledlys

Vår historie Som de største saltflatene på jorden, er Salar de Uyuni i Bolivia en strekning av landskap med sterk mineralskorpe, kontrastert av en levende blå skyline om dagen og et overdådig stjernespekket lerret om natten. For å øke fortryllelsen er det faktum at leilighetene etter litt regn forvandles til det største speilet på jorden, og reflekterer alt i sikte. Det er her, i de fortryllende refleksjonene, at våre designere fant inspirasjon til de patentsøkte LED Uyuni Candles – da de våget å drømme om å bringe lokket til disse fjerne galaksene inn i hjem over hele kloden. På grunn av den krystallklare luften og mangelen på lysforurensning over leilighetene, er nattehimmelen en beroligende visjon av ren og glitrende skjønnhet, og denne innovative serien av håndlagde voks LED-lys er designet for å glede sansene i en lignende følelse.

De perfekte stearinlysUyuni-lys er tradisjonelle i sin estetikk, luksuriøse å ta på og nyskapende i sin mekanikk. Ikke bare er den unike 3D-flammen den første i sitt slag, men Uyuni-stearinlys tilbyr en praktisk funksjon som skiller dem; slå dem av og på på avstand eller dimme dem etter eget ønske med en nyttig fjernkontroll og timeralternativer på 4, 6, 8 eller 10 timer. En 6-timers manuell tidsbryter lar deg spare batterilevetid samtidig som du drar nytte av en langvarig omgivelsesglød. Uyuni-lys er individuelt håndlaget med omhu fra ekte voks.Og skjønnheten med langvarige LED Uyuni-lys... de smelter ikke, roter ikke voks, kan ikke tenne noe eller blåse ut i en lek, de er ikke varme å ta på, og er trygge og enkle nok for hele familien å bruke. Like praktiske som de er vakre, nyt alt underet med levende lys, uten noen av problemene.

 

Produktfunksjoner Dimbar Uparfymert Unik 3D-flamme Varmhvite lysdioder3 lysstyrkenivåer4 | 6 | 8 | 10 timers timer På | ute av kontroll over alle lys på en gangKan betjenes med fjernkontrollTelys lyser i over 120 timer Tapers gløder i over 200 timer Søyler lyser i over 1000 timer