Levering

Normalt har du varene på nærmeste butikk med MyPack behandling 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postnord gir deg beskjed når pakken kan hentes. Er varen større eller tyngre enn maksimal pakkestørrelse, blir varen levert på din adresse. Leveringstidspunkt avtales mellom deg og Postnord - Du blir kontaktet FØR levering.

Du har ti dagers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postnords reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Vi benytter KLARNA betalingsløsning, som tilbyr kortbetaling med VISA, Mastercard, men også faktura eller delbetaling. Faktura og delbetaling innebærer en mikro-kredittsjekk som går automatisk ved innfylling av personnummer. Det er kun KLARNA som kan lese personnummeret. Ved godkjenning mottar du en takk for bestilling, varene sendes, og du betaler til KLARNA etter at varene er levert. Om kredittkjøp ikke godkjennes, vil du kun se kortbetaling som betalingsalternativer i nettbutikken.
 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .