Chilly`s bottles

Fremtidsrettet & miljøvennlig 

Chilly’s bottles ble stiftet i 2010 av James Butterfield og Tim Bouscarle. Deres mål var å gi å folk muligheten til alltid å ha kaldt drikke tilgjengelig uten å måtte kjøpe engangs plastflasker.

Dette resulterte i Chilly’s bottles. Et moderne og gjennomført produkt designet for å binde sammen lettvintheten i en plastflaske med en mer miljøvennlig gjenbruk drikkeflaske.

Vårt oppdrag er å øke den dagligdagse bruken av gjenbruk produkter tilgode for miljøet. Vi ønsker å sette fokus på plastforurensningen og dens betydning for økologien i hav og på land.

I Norge har vi rikelige mengder drikke vann. Det er unødvendig å kjøpe vann på plastflaske. Skaff deg en Chilly`s bottle og du vil spare penger samtidig som du bidrar til mindre plastforsøpling.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plast brytes ikke ned slik som organisk materiale gjør og er et stort miljø problem.

Et godt valg er å bytte ut de usunne plastflaskene med en trendy og funksjonell Chilly’s drikkeflaske. Den holder drikken kald og kan brukes om igjen og om igjen. Så lenge du ønsker.