Interiør

Sans Vennesla har et stort utvalg av stilig interiør som vi kan tilby deg. Vi har en fysisk butikk på Kvarstein uten for Kr.sand samt vår nettbutikk som du nå besøker. Interiøret vi kan tilby deg har vi kjøpt inn fra  forskjellige leverandører og vi står friere enn kjedebutikkene til å  velge det vi liker best. Varene vi tar inn er fra leverandører i nærmiljøet, Norge og Europa som vi syntes passer inn i vår butikk og konsept. Vi jobber med å holde oss oppdatert med de siste trender i markedet. Vi har kjente merkevarer og  helt ukjente varemerker som vi syntes er gøy å satse på. Vår visjon er bl.a å hjelpe mennesker opp og heie dem frem. Vi håper du liker hva vi kan tilby deg og  kan lar deg inspirere litt.

En annen viktig ting er at vi er eiet av en attføringsbedrift som heter A3 Ressurs. Vår visjon er å gi mennesker en ny start da vi alle kan snuble litt på veien. Arbeidet tilpasses den enkelte. Handler du hos oss er du med på å hjelpe mennesker som trenger det en hånd videre.

Viste du at ordet interiør betyr på latin:  (inne, inne i, innendørs) brukes i dag om det indre i hus og bygninger, spesielt når det gjelder utforming og detaljer.